OVER PROPRESS

DRUK & PRINT SINDS 1985

ONZE MISSIE

Meer dan ooit zijn we ons er van bewust dat je als bedrijf Onderscheidend moet zijn, toegevoegde waarde moet bieden en bovenal gevonden moet worden Wij willen onze klanten op het gebied van offline media ontzorgen. Voor ons is persoonlijk contact, betrokkenheid, betrouwbaarheid, vakkennis en passie hierbij het recept voor succes. Onze kracht ligt in de combinatie van onze mensen en onze uitgebreide mogelijkheden. Stelt u zich eens voor: Het gemak van één regisseur voor het hele traject, met kennis van het hele creatieve en productieproces. Iemand die persoonlijk alles voor u regelt van ontwerp tot eindproduct. Die met u meedenkt in creatieve maar ook in praktische zin. Waardoor u het beste advies krijgt. Zodat u gezien en gevonden wordt!

ONS VERHAAL

Nederland is duizenden drukkerijen rijk. Drukkerijen met elk hun eigen specialisme, mogelijkheden en druktechnieken. Maar op basis waarvan maakt een consument of zakelijke klant nu de keuze voor een drukker? En hoe onderscheidt Propress zich van de overige drukkerijen in Nederland? Propress staat voor de volgende drie pijlers waarmee het bedrijf zich wil onderscheiden van de concurrentie.

1. Grafische kennis
Ontstaan vanuit de grote drukkerij Vada Wageningen in 1985. Onze drukkers zijn deskundig op het complete grafische proces en helpen je graag bij het creëren van het grafische ontwerp voor jouw drukwerk. Essentieel, omdat goed drukwerk uiteindelijk afhangt van het juiste ontwerp met de juiste specificaties. Als het ontwerp er op de computer goed uitziet, wil dat nog niet zeggen dat deze er ook gedrukt uit ziet zoals jij voor ogen had. Wij beschikken over de juiste kennis om jouw ontwerp om te zetten tot het mooiste drukwerk. Propress heeft de kennis van ontwerp tot eindproduct. Of het nu gaat om een geboortekaarten, menukaart voor restaurant, een spectaculaire flyer, brochures voor een bedrijf of een poster voor een presentatie, met passie voor ons vakgebied denken wij graag met je mee.

2. Persoonlijk & Betrokken
Persoonlijk contact en korte lijntjes vinden we belangrijk. We zijn betrokken, denken met je mee en zijn in staat om snel te kunnen schakelen. Het resultaat? Een trouwe klantenkring met tevreden klanten die Propress al jarenlang weten te vinden voor hun drukwerk.

3. Professioneel & Hoogwaardige kwaliteit
Propress staat voor professionele druk. Met ruim 30 jaar ervaring zijn wij in staat om qua drukwerk dezelfde kwaliteit te leveren als alle grote partijen. Ingewikkeld of eenvoudig, standaard of speciaal drukwerk: wij hebben de juiste apparatuur én ervaring in huis om kwalitatieve en professionele producten bij je af te leveren. Professioneel drukwerk nodig? Op zoek naar een flexibele drukkerij die garant staat voor kwaliteit en jou ook kan adviseren of helpen vanuit grafisch oogpunt? Propress is de drukkerij voor jou.

De ProPressers

U wilt maatwerk? Dat kan! Een speciale opdracht, daar houden wij van!

Annelie de Vries

ProPresser & Graphic Designer

Aldert Onbelet

ProPresser & Eigenaar

Offerte? Vraag deze hier aan, niet op papier maar gewoon per mail.

MEER DAN DRUK & PRINT

In en om ons bedrijf gebeurt er nog veel meer. We helpen je graag met grafische vormgeving, nieuwe huisstijlen & branding.

 

LEKKER SOCIAAL

Wie kan delen kan vermenigvuldigen. Volg ons op social media en blijf op de hoogte!

CONTACT

Propress B.V.
Generaal Foulkesweg 59
6703 BM Wageningen
Alleen op afspraak

0317 – 76 39 99
info@propress.nl